için kaldı

Trabzonspor yine kazanmak istiyor

SPOR Toto Süper Lig'de son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor, 15'inci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Medipol Başakşehir karşısından da 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez üç maçlık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

F5HABER F5HABER
Trabzonspor yine kazanmak istiyor

SPOR Toto Süper Lig'de son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor, 15'inci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Medipol Başakşehir karşısından da 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez üç maçlık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Ligde geride kalan 14 haftada en fazla iki maçlık galibiyet serisi yakalayabilen bordo mavililer, yarın Medipol Başakşehir deplasmanında galip gelmesi durumunda bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanmış olacak. Saat 16.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

SAVUNMADA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Medipol Başakşehir karşısında ligde son oynanan Adanaspor maçının 11'inden farklı olarak zorunlu değişiklikler yapacak.

Bordo mavili takımda kart cezalısı olan Zeki ve Durica bu maçta forma giyemeyecek. Yanal'ın bu iki oyuncunun yokluğunda savunma hattında Serge Akakpo ile Mustafa Akbaş'a görev vermesi bekleniyor.

UĞUR'UN DURUMU SON ANDA BELLİ OLACAK

Trabzonspor'un ligin 13'üncü haftasında Kayserispor ile oynadığı maçta sakatlanan ve tedavi sürecinin ardından çalışmalara başlayan Uğur Demirok'un Medipol Başakşehir maçında oynayıp oynamayacağıyla ilgili karar yapılacak son kontrollerin ardından verilecek. Zeki ile Durica'nın cezalı olması nedeniyle savunma hattında iki oyuncusundan faydalanamayacak olan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, 28 yaşındaki savunma oyuncusunun bu maça yetiştirilmesini çok istediği ve bu noktada sağlık ekibinden talepte bulunduğu öğrenildi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR İLE 20'NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın oynayacakları maçla birlikte 20'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 19 maçta Trabzonspor 11, Medipol Başakşehir 3 galibiyet elde etti, 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 36 gol kaydederken, kalesinde 18 gol gördü.

ÖNCE KONYA SONRA İSTANBUL

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2'inci hafta karşılaşmasında Çarşamba günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, ligin 15'inci haftasında Medipol Başakşehirspor ile oynayacağı maç için Perşembe günü İstanbul'a geçti. Aynı gün salonda yaptığı çalışmayla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdüren bordo mavililer, bugün Eyüpspor Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

TRABZONSPOR'UN MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'İ:

Onur- Akakpo, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Güray, Okay, Onazi, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Castillo, N'doye

SAKAT: Uğur Demirok

CEZALI: Zeki, Durica

(DHA - Tolga SAĞLAM)
SONRAKİ HABER