Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Parlamentoyu da kahir ekseriyle almalıyız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur ittifakının 24 Haziran'da sadece cumhurbaşkanlığının değil, parlamentonun kahir ekseriyetiyle alması gerektiğini ifade ederek, "Bunu başarmamız lazım ki özellikle bu ana muhalefete ve terör destekli malum partiye gerekli dersi inşallah 24 Haziran'da verelim" ifadelerini kullandı.

...

Başbakan'dan CHP'ye: Aday uzaydan mı gelecek

Başbakan Binali Yıldırım, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı bulamadığını belirterek, "Aday arıyor aday. Nereden gelecek aday uzaydan mı gelecek? CHP'de aday olacak hiçbir isim bulamadınız mı? Cumhuriyetin partisinde aday mı yok? Bir çatı kurmaya çalıştınız, o çatı da çöktü" dedi.

...

Biri lider kadrodan 41 terörist daha...

Bir haftada PKK'ya yönelik operasyonlarda 41 terörist etkisiz hale getirilirdi. zeytin Dalı Harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı da 4 bin 305'e yükseldi.

...

36 ilde FETÖ operasyonu: 103 gözaltı kararı

İstanbul merkezli 36 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenledi. Hakkında gözaltı kararı bulunan 103 kişiden 63'ü yakalanırken operasyonlar sürüyor.

...

İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 41 gözaltı

İstanbul'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarda 40'ı yabancı uyruklu 41 şüpheli yakalandı.

...

Konya'da korkunç kaza: Aynı aileden 4 ölü

Konya'nın Akşehir ilçesinde hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

(İHA)

SONRAKİ HABER