için kaldı

Erdoğan Seher Nane ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğumu Sare Davutoğlu tarafından gerçekleştirilen şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi Seher Nane ile telefonda görüştü.

F5HABER F5HABER
Erdoğan Seher Nane ile telefonda görüştü

GAZİANTEP (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DAEŞ militanları tarafından şehit edilen Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin doğum yapan eşi Seher Nane'yi telefonla aradı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Sare Davutoğlu tarafından özel bir hastanede gerçekleştirilen doğumun ardından Seher Nane'ye "hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor. Aileyi ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kendisini arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Seher Nane'yi görüştürdü. 

Erdoğan'ın, anne ve bebeğe "hayırlı ömürler" dilediği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı ile telefonda konuşan Seher Nane ise doğumun Sare Davutoğlu tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, "Allah kendisinden razı olsun. Bize çok yardımcı oldu. Size de desteklerinizden dolayı minnettarız" dedi. 

Fatma Şahin ise telefonda konuştuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, şehit Mehmet Yalçın Nane'nin adının Gaziantep'teki parkta, bulvarda ve sosyal tesiste yaşatılacağını söyledi. 

"Sayın Cumhurbaşkanımız sanıyorum yakında sizler de Gaziantep'e geleceksiniz" diye konuşan Şahin, "İnşallah geldiğinizde bebeğimizin sünnetini de gerçekleştiririz. Şimdi gelinimize bir ev almak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

Bebeğe Alaattin Yalçın adı verilmişti

Sare Davutoğlu, dün Gaziantep'te özel bir hastanede, şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşinin doğumuna katılmıştı.

Normal doğumla dünyaya gelen bebeğe, dedesinin ve babasının isimleri olan "Alaattin Yalçın" adı verilmişti. 

Astsubay Mehmet Yalçın Nane, Kilis'te, 23 Temmuz'da, terör örgütü DAEŞ militanlarınca şehit edilmişti.

SONRAKİ HABER