için kaldı

Şampiyona öncesi ciğer dopingi

Ragbi Avrupa Milletler Kupası için Edirne'de bulunan A Milli Takım, Bosna Hersek Milli Takımı öncesi tava ciğer yedi.

F5HABER F5HABER
Şampiyona öncesi ciğer dopingi

Ragbi Avrupa Milletler Kupası için Edirne'de bulunan A Milli Takım, Bosna Hersek Milli Takımı öncesi tava ciğer yedi.

Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği tarafından, Ragbi Avrupa Millet Kupası için Edirne'de bulunan Ragbi Milli Takımı'na, Bosna Hersek Milli Takımı ile oynayacakları müsabaka öncesi moral yemeği düzenledi. Edirne'ye özgü müzik ezgileri eşliğinde eğlenen Milliler, tarihi tava ciğerinin de tadını çıkardı.

"BAHRİ BEY'İN EDİRNE'NİN TANITIMINDAKİ PAYINI BİLİYORUM"

Türkiye Beyzbol Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, Edirne'nin tanıtımına katkısı olan Ciğerci Bahri Bey'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Kendisi bizlere mutlaka bir yemek vermek istediklerini söyledi ve biz de kabul ettik. Ben geçmiş dönemlerde 5 yıla yakın zaman zarfında Edirne'de de görev yaptım. Bahri Bey ile o dönemden beri güzel ilişkilerimiz oldu. Edirne'nin tanıtımındaki payını biliyorum. Kendilerine, şahsım ve federasyonum adına çok teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

"EDİRNE'Yİ TERCİH ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar ise Milli Takım'a ve federasyona maçlarını Edirne'de oynamasından dolayı teşekkür ederek, "Ragbi Milli Takımı, bu güzide takım bu maçı Edirne'de yapmasa biz bundan mahrum kalacaktık. Edirne'nin tanıtımından da mahrum kalacaktık. O zaman demek ki bu maçı burada yaptıkları için Ragbi Milli Takımı'na ve federasyona çok teşekkür etmek gerekiyor. Bizler zaten buraya her geldiklerinde kendi üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Edirne'de yaşayan esnaflarız, Edirne'nin tanıtımı olduğu zaman bizlere de büyük katkıları oluyor. O yüzden Milli Takımımız'ın kardeş Bosna Hersek Milli Takımı ile yapacağı maç öncesi kendilerine bir moral yemeği vermek istedik. Kendilerine Edirneliler olarak sonsuz destek vereceğiz" diye konuştu.

Açıklamaların ardından başkan Şahin Kömürcü, dernek başkanı Bahri Dinar'a günün anısına Milli Takım forması hediye etti.

Ragbi Avrupa Milletler Kupası kapsamında Milliler, Cumartesi günü Edirne'de Bosna Hersek Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek.

(İHA)

SONRAKİ HABER