CHP’li Gaytancıoğlu’na, Cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma ve suç duyurusu

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu hakkında, partisinin Keşan ilçe örgütünde yaptığı bir konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Savcılık, soruşturma kapsamında fezleke hazırlanarak TBMM Başkanlığı'na gönderileceğini açıkladı. AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı da, Gaytancıoğlu hakkında savcılığa...

F5HABER F5HABER
CHP’li Gaytancıoğlu’na, Cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma ve suç duyurusu

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu hakkında, partisinin Keşan ilçe örgütünde yaptığı bir konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Savcılık, soruşturma kapsamında fezleke hazırlanarak TBMM Başkanlığı'na gönderileceğini açıkladı. AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı da, Gaytancıoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

CHP Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Okan Gaytancıoğlu, geçen Cumartesi günü partisinin Keşan ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıda dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili konuşma yaptı. Gaytancıoğlu'nun konuşmasında Cumhurbaşkanı'na hakaret içeren kelimeler kullandığı öne sürüldü.

YEREL GAZETE VE İNTERNET SİTESİNDE HABER OLDU

Milletvekili Gaytancıoğlu'nun konuşmasının Keşan'daki yerel bir gazetede haber olarak çıkması, bir internet sitesinde ise video görüntüsü olarak yayınlanması üzerine Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı 'Cumhurbaşkanına hakaretten' resen soruşturma başlattı. Ayrıca AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı da savcılığa suç duyurusunda bulundu.

(DHA - Ünsal YÜCEL)
SONRAKİ HABER