Kerem Aktürkoğlu: "Fatih Hoca bana yardım etti"

Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı mağlup ettiği maçta takımının ikinci golünü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, mücadelenin ardından değerlendirmede bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kerem Aktürkoğlu: "Fatih Hoca bana yardım etti"

Fatih Terim'in desteğiyle hayallerini gerçekleştirdiğini kaydeden Kerem Aktürkoğlu, "Bu maçın önemini biliyorduk. Dün rakiplerimiz de kaybetti. Onun heyecanıyla maça başladık. Maça biraz tutuk başladık. Ancak hocamızın taktikleri, konuşmalarımızla birlikte ikinci yarı daha iyiydik. İstediğimiz skoru aldık. Galatasaray'a gelirken hayallerim, hedeflerim vardı. Hedeflerime ne kadar kısa sürede ulaşabileceğimiz hep ailemle konuşuyordum. Fatih Hoca, bana yardım etti. Hayallerimi gerçekleştiriyorum. Eksiklerim var, onların da üzerinden gidiyorum." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER