için kaldı

Dolar düşerken eşine 2 milyon dolar "hediye" verdi

Amerikalı ünlü rapçi Cardi B eşi Offset'e doğum günü hediyesi olarak 2 milyon dolar hediye etti. Ülkemizde dolardan kayıplar yaşayıp intihar edenler varken bu hediye bazılarını şaşırttı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Dolar düşerken eşine 2 milyon dolar "hediye" verdi

Daha önce kasiyerlik yapan ve ardından striptizci olan, şimdiki sahne ismiyle bilinen Cardi B eşi Offset'e doğum günü için 2 milyon dolar hediye etti.  Cardi B, eşi Offset'in 30. doğum günü için hiçbir masraftan kaçınmadı. 29 yaşındaki "Money" isimli şarkısıyla ünlü rapçi Instagram Story'de Migos grubundan Offset'e 2 milyon dolarlık büyük bir çek sunduğunu açıkladı.

Dolar düşerken eşine 2 milyon dolar "hediye" verdi

"Doğum günün kutlu olsun!!!" kutlamasıyla eşi Offset'e böylesine yüklü miktarda para hediye eden Cardi B gündem oldu.  Cardi B “Kelimenin tam anlamıyla hepsini aldı.” ifadelerini kullandı. Offset videoda çok mutlu görünüyordu, çeki tutarken gülümseyip dans ediyordu.

Cardi, sosyal medyada paylaştığı bir videoda, Offset'in 2022'de "çok sayıda ticari girişimi" olduğunu bildiği için büyük miktarda parayı hediye ettiğini paylaştı. Gecenin erken saatlerinde, rapçi Instagram Hikayesinde ayrı bir video paylaştı ve bu videoda gece için "100K single" harcadığını da açıkladı.

CelebrityNetWorth.com'a göre Cardi'nin net değeri yaklaşık 40 milyon dolar. Eşi Offset'in asıl doğum günü 14 Aralık'taydı. “Bad and Boujee” rapçisi ile 3 yaşındaki kızı Kulture ve 3 aylık bir oğlunu paylaşan Cardi, geçtiğimiz hafta Instagram'da “Huuuuusband'ımın, en iyi arkadaşımın ve babydaaadddyyy'nin doğum günü kutlu olsun 😩😂😂 . ” ifadelerini kullandu.

"Seni çok seviyorum ve seninle gurur duyuyorum" diye ekledi. "Birlikte çok şeyin üstesinden geldik. Dönüştüğün adamı ve olduğun babayı seviyorum."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER