Son Dakika: Fenerbahçe'de Vitor Pereira Mesut Özil'i özel olarak motive ediyor!

Tam 5 yıl sonra yeniden sarı-lacivertli takımın başına geçen Vitor Pereira, çok farklı bir kişilik olarak geri döndü. Geçmişte yıldız isimlerle yaşadığı sorunların aksine bu kez oyunculara hep pozitif yaklaşan tecrübeli hoca, Çin ekibi Shanghai Port'ta geçirdiği üç yıldan sonra daha sakin ve konsantre... Özellikle Mesut Özil'le ilişki dikkat çekti..

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'de Vitor Pereira Mesut Özil'i özel olarak motive ediyor!

Fenerbahçe, 11 günlük Topuk Yaylası kampını dün tamamlayarak İstanbul'a döndü. Sarı-lacivertliler pazartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı hazırlık maçının ardından iki gün izin yapacak ve kampın ikinci bölümü başlayacak.

Topuk Yaylası kampında Fenerbahçe'nin dikkat çeken oyuncularının başında Mesut Özil geldi. İşte Sabah'ın haberine göre tek tek sarı lacivertlilerin öne çıkan isimleri...

MERT HAKAN VE MESUT VAZGEÇİLMEZ OLACAK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER