Son Dakika: Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a flaş yanıt!

Son dakika haberi... Galatasaray Spor Kulübü başkan yardımcısı Rezan Epözdemir, Çaykur Rizespor başkanı Tahir Kıran'ın açıklamalarına cevap verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a flaş yanıt!

Galatasaray Spor Kulübü başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'in GS TV'deki açıklamaları şu şekilde:

Bugün bu meseleyle ilgili son kez konuşuyoruz. Sürecin daha da fazla etkilenmesini istemiyoruz. Sayın Tahir Kıran'ın açıklamaları gerçek dışı ifadeler. Bir metinde okuyor zaten. O metin de insanları veya kendisini yanlış bilgilendiriyor. Oğulcan Çağlayan konusuyla ilgili görevi kötüye kullanma konusunda şikayet yapacağımızı ifade etmiştik. Tahkim Kurulu'nun 40 gün arayla farklı kararlar verdiği gerçeği ortada. Oyuncunun çalışma özgürlüğünü ihlal eden bir karar verilmiştir. Hem ben hem de başkanımız Tahkim Kurulu üyelerini şikayet edeceğimizi söyledik. Sonrasında Tahir Kıran şikayet etmediğimizi ve benim şov yaptığımı söyledi. Belgesi karşınızda, 11 Ağustos'ta biz Tahkim Kurulu'nu şikayet etmişiz. Başsavcılık kaşesi ve dosya numarası da görülüyor belgede. Bir yandan Tahkim şikayeti yok deyip ardından protokole tahkim şikayetinden vazgeçin demek garabettir, akıl tutulmasıdır.

"BİZ BELGE SUNUYORUZ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER