Yolcunun bıçakla saldırdığı otobüs şoförü o anları anlattı

Diyarbakır'da arızalanan belediye otobüsünü yavaş kullandığı için şoför Mehmet Cingöz'e (42) saldıran daha sonra yolcular tarafından araçtan indirilip, bindiği taksi ile son durağa gelip sürücüyü bıçaklayan Kadri Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Parmağından ve bacağından yaralanan şoför Cingöz "Öldürme niyeti ile saldırdı. Öldürmek için sallıyordu. Arkadaşlar araya girmek için bayağı uğraştı" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yolcunun bıçakla saldırdığı otobüs şoförü o anları anlattı

Olay, dün sabah saatlerinde Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi'nde eğitim-araştırma ile diş hastanesinin arasındaki otobüs durağında meydana geldi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs arızalanınca hızını düşüren şoför Mehmet Cingöz ile yolcu Kadri Kaya arasında tartışma çıktı. Yolcuların da araya girmesi ile Kadri Kaya, otobüsten indirildi. Daha sonra Kadri Kaya, taksiye binerek otobüsün son durağına gidip, şoförü beklemeye başladı. Bir süre sonra durağa gelen Cingöz, Kaya'nın bıçaklı saldırısına uğradı.

Yolcunun bıçakla saldırdığı otobüs şoförü o anları anlattı - Resim : 1

Cingöz parmağından ve bacağından yaralanırken, araya giren şoför Ramazan Alçil'in de 2 parmağı kırıldı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay anı otobüsün dış kamerasına yansırken, Kaya suç aleti bıçak ile birlikte gözaltına alındı. Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hastanedeki tedavisinin ardından bugün taburcu olan şoför Mehmet Cingöz, yaşadıklarını DHA'ya anlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER