Havalimanlarında hareketlilik devam ediyor

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen yolcular, sabahın erken saatlerinden itibaren havalimanına gelmeye başladı. İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu "Bugün tüm havalimanlarımızda bayram heyecanını tekrar yaşıyoruz. 'İgairport'da uçuş sayısı 1000'i aştı. Yolcu sayısı 150 bini geçti." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Havalimanlarında hareketlilik devam ediyor

Kurban Bayramı tatilinde yurt içi ve dışına seyahat etmek isteyen yolcular nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda artan yoğunluk bugün de devam ediyor.

9 günlük bayram tatilini, İstanbul dışında geçirmek isteyen yolcular, sabahın erken saatlerinden itibaren havalimanına gelmeye başladı. Yolcular, x-ray kontrol noktaları önünde yoğunluk oluşturdu.

Güvenlik kontrolünün ardından terminale giriş yapan yolcular, bilet ve valiz işlemleri için kontuarlarda sıraya girdi. Burada hem iç hatlarda hem de dış hatlarda uzun kuyruklar oluştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER