için kaldı

Duygu Delen davasında sanık avukatından rapor açıklaması:Mehmet Kaplan'ın tutukluluğunu gerektiren bir durum kalmadı

Gaziantep’te erkek arkadaşının evinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Duygu Delen’in ölümüne ilişkin davanın sanığı Mehmet Kaplan’ın avukatı Enes Akbulut, ölüme ilişkin Adli Tıp Üst Kurulunun hazırladığı raporun Kaplan’ın ifadelerini doğruladığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Duygu Delen davasında sanık avukatından rapor açıklaması:Mehmet Kaplan'ın tutukluluğunu gerektiren bir durum kalmadı

Gaziantep’te erkek arkadaşının evinin balkonunda şüpheli şekilde düşerek yaşamını yitiren Duygu Delen’in ölümüne ilişkin açılan davada Adli Üst Kurulu’nun hazırladığı rapor Gaziantep 10 Ağır Ceza Mahkemesine ulaştı. Dosyanın tek tutuklu sanığı Mehmet Kaplan’ın avukatı Enes Akbulut, Adli Tıp Üst Kurulu’nun raporunu değerlendirdi.

“KAPLAN’IN VERDİĞİ İFADELERE VERİYOR”

Adli Tıp Üst Kurulu raporunun yargılama aşamasından bugüne kadar tüm söylediklerini teyit ettiklerini ifade eden Enes Akbulut, “Raporla birlikte yargılama aşamasında en fazla üzerinde durulan konular olan, vücutta meydana gelen ray tipi ekimozların nedeni, oda içerisindeki kan örneklerinin kime ait olduğu gibi konular netliğe kavuşmuştur. Rapor bizim bugüne kadar mahkemede söylediklerimizi ve Mehmet Kaplan’ın verdiği tüm ifadeleri teyit ediyor” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER