için kaldı

Kargo ile gelen ölüm

Türkiye genelinde sahte içkiden ölenlerin sayısının artması üzerine çalışma başlatan Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM), 81 ilde bin adrese sahte veya kaçak içki baskını yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kargo ile gelen ölüm

Yasadışı imalathanelerde sahte içki üretimi yapanlar ile sahte içkiyi kullanıcılara ulaştıran aracılara yönelik operasyonda 100’den fazla kişi gözaltına alındı.

Yapılan çalışmada kaçak içkinin banka havalesi sonrası kargo şirketleri aracılığı ile kullanıcılara gönderildiği tespit edildi. Banka hesapları ve kargo şirketlerindeki kayıtlardan sahte içki kullanıcılarının da kimlikleri tek tek belirlendi. 20’ye yakın ilde 300’ün üzerinde sahte içki siparişi veren ve kullanan kişiye ulaşıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER