Sivassporlu İbrahim Akdağ'dan Fenerbahçe maçı öncesi açıklama! "En iyi şekilde..."

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Sivasspor'da maçın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sivasspor’un başarılı futbolcusu İbrahim Akdağ da antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sivassporlu İbrahim Akdağ'dan Fenerbahçe maçı öncesi açıklama! "En iyi şekilde..."

Ligde son iki hafta oynadıkları maçlardaki performanslarını değerlendiren İbrahim Akdağ, “İki haftada doğru oynadık bence. Türkiye liginde defansı iyi yapabilmek önemli. Maçı kazandıran en önemli unsurlardan biri. 2 hafta iyi mücadele ederek iyi galibiyetler aldık ve ligdeki konumumuzu iyice rahatlattık” dedi.

“Fenerbahçe ligin iyi takımlarından”

Ligde 22 Nisan Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili de konuşan deneyimli futbolcu, “Fenerbahçe ligin iyi takımlarından biri. Artılarını ve eksilerini analiz ederek her maça nasıl hazırlanıyorsak öyle çıkacağız. En iyi şekilde mücadele edip, taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Taraftar için bu tarz maçlar önemlidir. Çünkü dört büyük takımlara karşı alınan galibiyetler, taraftarı ekstra mutlu ediyor. Bu maçta elimizden gelen mücadeleyi fazlasıyla vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER