Son dakika: Galatasaray'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması! 'TFF'nin yaptığı hukuksuzdur'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, TFF'nin Oğulcan Çağlayan'a lisans çıkarmamasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Galatasaray'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması! 'TFF'nin yaptığı hukuksuzdur'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'in yazılı açıklaması şu şekilde:

Geçtiğimiz sezon içerisinde, futbolcumuz Oğulcan Çağlayan’ın sözleşmesini haksız olarak feshettiği iddiasıyla ilgili olarak TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu nezdinde yapılan başvuru neticesinde, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından emsali olmayan bir karar ile futbolcumuzun sözleşmesini haksız olarak feshettiğine kanaat getirilmiş ve bundan dolayı kulübümüz ile futbolcumuz 1.200.000 Euro ve 506.275 TL tutarındaki tazminattan müştereken ve müteselsilen sorumlu tutulmuştur. Bunun yanı sıra, yine emsali görülmemiş bir şekilde futbolcumuza 6 müsabakadan men cezası verilmiştir.

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından verilen bu hukuka aykırı karara karşı hem kulübümüz hem de futbolcumuz tarafından TFF Tahkim Kurulu nezdinde bir başvuru yapılmıştır. 11 Ocak 2021 tarihinde TFF Tahkim Kurulu tarafından verilen 2021/30E. ve 2021/46K. sayılı karar ile, futbolcumuzun 6 müsabakadan men cezası 3 müsabakadan men cezası olarak düzeltilmiş, ancak TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararının tazminata dair kısmı aynen onanmıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER