Konya’da dijital oyun geliştirme kampı

‘OG’21 Oyun Geliştirme Yaz Kampı’, Türksat’ın iletişim desteğiyle Konya’da gerçekleştiriliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Konya’da dijital oyun geliştirme kampı

Türksat’tan yapılan açıklamaya göre, Konya Beyşehir Gölü Kamp Alanı’nda düzenlenen organizasyon, yerli ve yabancı şirketlerin, akademisyenlerin, sektör ustalarının, yatırımcıların, İK, finans, dijital dönüşüm, reklam, tanıtım ve sosyal medya birimlerince yakından takip ediliyor.

Türkiye’nin dijital oyun ve sinema, animasyon, genel internet yayıncılığı ile dijital içerik ekosisteminin hayata geçirilmesi için başlatılan “OG’21 Oyun Geliştirme Yaz Kampı” ile Dijital Oyun Vadisi’nin de kurulması amaçlanıyor. Kamp organizasyonunun son iki gününde düzenlenecek atölye çalışmaları ve yarışmalar “Türksat Tanıtım” kanalından canlı yayımlanacak. Böylece, etkinlik Türksat’ın kapsama alanı içinde kalan diğer ülkelerdeki oyun meraklıları tarafından da takip edilebilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER