Galatasaray'da ocak operasyonu! 3 futbolcu gönderilip 3 takviye yapılacak

Sarı kırmızılılarda gözler ara transfere çevrildi. Maliyetleri yüksek olan Feghouli ve Babel’e, alacaklarına karşılık bonservisleri verilecek, Assunçao da kiralık geldiği Famaliçao’ya geri dönecek. Bu oyuncularla yolları ayırıp 3 milyon Euro’luk tasarruf yapacak olan Galatasaray, kaleye İrfan Can Eğribayat ya da Okan Kocuk, orta sahaya Gedson Fernandes, Yusuf Yazıcı, Dennis Man, forvete de Piatek ile Solbakken isimlerinden en az üçünü alacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da ocak operasyonu! 3 futbolcu gönderilip 3 takviye yapılacak

Süper Lig’de ilk yarının sona ermesiyle birlikte Galatasaray’da tüm gözler, yönetim kurulu ve teknik direktör Fatih Terim’in takımda yapacağı operasyona çevrildi. Sarı kırmızılılar, ücret/performans yönünden bekleneni veremeyen üç futbolcuyla yollarını ayırıp nokta transferler yaparak, ikinci yarıda maksimum puan toplamayı hedefliyor. İlk etapta gönderilecek isimleri belirleyen yönetim ve teknik heyet, üç futbolcunun biletini kesti...

Ayrılık kararı oyunculara bildirildi

Yıllık 3 milyon 850 bin Euro’luk garanti ücretiyle takımın en çok kazanan ismi olan Sofiane Feghouli, 2.5 milyon Euro alan Ryan Babel ve kiralık geldiği kulübü dahil toplam 550 bin Euro’ya kiralanan Gustavo Assunçao ile ocak ayındaki ara transfer döneminde yollar ayrılacak. Sarı kırmızılı yöneticiler sözleşmeleri 30 Haziran 2022’de sona erecek üç futbolcunun menajerleriyle görüşerek ayrılık kararını bildirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER