Koronavirüse yakalanan Serdar Ortaç'tan haber var!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Serdar Ortaç'tan haber var. Serdar Ortaç’ın sağlık durumu nasıl?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koronavirüse yakalanan Serdar Ortaç'tan haber var!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın yaptırdığı PCR testi pozitif çıkınca evde karantinaya alındı.  Koronavirüse karşı geçtiğimiz aylarda iki doz aşı yaptıran Ortaç'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan ünlü şarkıcı sevenlerini uyardı: "Covid'de 5'inci gün. İki tane aşım var. Aşım olmasaydı bence daha kötü geçerdi. Çünkü ciğerlerime kadar inmişti. Konuşurken hırıldıyordum. Nefes almak da zor. Dikkati elden bırakmazsak iyi olur. Karantina bitince zaten sağlığıma kavuşurum. Bütün hastalara geçmiş olsun. Zor bir şey..."

Koronavirüs sonucunu da anlatan Ortaç, 'Kıbrıs'a konsere gidiyordum, PCR testi yapıldı. Üçüncü PCR da pozitif çıktı' dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER