için kaldı

Lösemi hastası 6 yaşındaki Elisa koronavirüse yenildi

Rize'de lösemi tedavisi gören 6 yaşındaki Elisa Yenigün, corona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Acılı anne, ''Kızım belki de lösemiyi yenecekti ama Covid-19'u yenemedi" dedi.

F5HABER F5HABER
Lösemi hastası 6 yaşındaki Elisa koronavirüse yenildi

Rize'de lösemi tedavisi gören 6 yaşındaki Elisa Yenigün, corona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Acılı anne, ''Kızım belki de lösemiyi yenecekti ama Covid-19'u yenemedi" dedi.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Elisa Yenigün, bugün Alipaşa Mahallesi Yalı Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Neriman (36) ve Hasan Yenigün, kızlarının mezarı başında gözyaşı döktü.

''COVID-19, KIZIMI 3 GÜNDE SARDI''

Neriman Yenigün, Trabzon'daki tedavi sürecinde kızının Covid-19'a yakalandığını belirterek ''Yoğun kemoterapi aldığı için savaşacak hücresi yoktu. Ben de Covid-19 oldum ama hiçbir şey anlamadım. Covid-19, 3 güne sardı onu'' dedi.

Lösemi hastası 6 yaşındaki Elisa koronavirüse yenildi - Resim : 1

''HERKES ÖNLEMİNİ ALSIN''

''Hastanede yoğun bakımda gözetim altında olsaydık, bu acıyı yaşamayacaktık. Yavrum çok çekti'' diyen acılı anne, herkesin önlemini alması gerektiğini belirtti.

''BELKİ DE LÖSEMİYİ YENECEKTİ AMA COVID-19'U YENEMEDİ"

Kızının ''Nefes alamıyorum anne'' dediğinde hiçbir şey yapamadığını belirten anne Neriman Yenigün, ''Kızım belki de lösemiyi yenecekti ama Covid-19'u yenemedi" şeklinde konuştu.

Lösemi hastası 6 yaşındaki Elisa koronavirüse yenildi - Resim : 2

SONRAKİ HABER