Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst'un kişisel antrenörü Van Beek: 'Kaya gibi sağlam'

İstanbul’a gelirken beraberinde üç antrenör getiren Wout Weghorts’un başarısında büyük pay sahibi olan isimlerden biri Richard Van Beek... Yıldız oyuncu ile yıllardır beraber olan Van Beek “Gücü iyi durumda. Dayanıklılığı ise çok iyi” ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst'un kişisel antrenörü Van Beek: 'Kaya gibi sağlam'

Beşiktaş'ın yeni ismi Wout Weghorst, İstanbul’a 3 antrenörünü de getirmişti. Richard Van Beek ve Tom Grootendorst, Hollandalı yıldıza bireysel performans konusunda yardımcı olurken, Lars Brouwer da mental olarak golcü isme destek oluyor. Weghorst ile çok uzun yıllardır birlikte olan ve son fiziksel durumunu Hürriyet’e değerlendiren Van Beek, futbolcunun dayanıklılığının şu anda çok iyi seviyede olduğunu belirtirken, patlayıcılık özelliği için de çok çalıştıklarını söyledi.

Patlatıcılık için çalışıyoruz

Kariyerinin ilk dönemlerinde fiziksel olarak istediği seviyede olmayan Weghorst, buna rağmen bu eksiğini çok çalışarak giderdi. Sezon bitmesine rağmen bireysel çalışmalarına devam eden Weghorst için “Gücü iyi durumda. Dayanıklılığı ise çok iyi” ifadelerini kullanan Hollandalı antrenör, “Biraz şanslı olursa gol atmakta zorlanmaz” dedi. Van Beek 29 yaşındaki futbolcu için sözlerine şöyle devam etti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER