Ünlü şarkıcı Lana Del Ray garsonluk yaparken görüntülenmişti… Tuhaf olayın şifresini dikkatli hayranları çözmüş olabilir!

Tüm dünyanın tanıdığı yıldız bir isim olmak demek gittiğiniz her yerde sizi izleyen meraklı gözlerle karşılaşmak, peşinize takılan hayranların yoğun ilgisinden bunalmak ve sürekli fotoğraflarınızın çekilmeye çalışılmasına sebep olur.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü şarkıcı Lana Del Ray garsonluk yaparken görüntülenmişti… Tuhaf olayın şifresini dikkatli hayranları çözmüş olabilir!

Gösteri dünyasının kimi ünlüleri bunların hiçbirine aldırmadan rahatça yaşar, sokaklarda peşine takılanlara, fotoğraflarının çekilmesine, hayranların bunaltan ilgisine aldırmaz. Çoğu ise ünün getirdiği bu bedeli ödemekten kaçınır, daha saklı gizli ve gözlerden uzaklarda kalabilmek için çok uğraşır.Ünlü şarkıcı Lana Del Ray garsonluk yaparken görüntülenmişti… Tuhaf olayın şifresini dikkatli hayranları çözmüş olabilir! - Resim : 1Melankolik şarkıların hüzünlü sesi LanaDel Ray 10 yıldan fazladır albümleri milyonlar satan ve konserleri tıka basa dolu olan yıldız bir şarkıcı

Lana Del Ray, 2011’de "Video Games" ve "Blue Jeans" adındaki iki şarkısını söylerken çektiği videoları YouTube’a yüklekten ve bu videolar birer internet fenomenine dönüştüğünden beri adı tüm dünyanın bildiği büyük bir yıldız oldu. Şarkıların bir anda milyonlara ulaşmasıyla birlikte hemen gelen albüm anlaşması ve buğulu sesiyle birleşen sinemasal video klipleri onu müzik dünyasının en tanınmış şarkılarından biri yaptı.

Henüz 14 yaşında bir çeşit varoluşsal bunalım geçirdiğini ve çok fazla içki tüketerek başını belaya soktuğunu söyleyen aykırı isim 12 yıldır devam eden müzik kariyerinde de inişli çıkışlı bir portre sundu. Yapma bir oyuncak bebeği andıran güzelliği, şarkılarındaki melankoli, verdiği röportajlar hep olay yarattı. Kırılgan bir psikolojisi olduğunu belirten şarkıcı bir anda gelen şöhretle mücadele etmekte zorlandığı dönemler geçirdi.Ünlü şarkıcı Lana Del Ray garsonluk yaparken görüntülenmişti… Tuhaf olayın şifresini dikkatli hayranları çözmüş olabilir! - Resim : 2Peki hatırı sayılır bir üne ve servete sahip olan ünlü bir şarkıcı neden bir waffle'cıda garsonluk yapıyor?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER