için kaldı

3 bin 500 dolarlık su içti

‘Çakal’ sahne adıyla bilinen ünlü rap’çi Emirhan Çakal, Miami’de gittiği bir restoranda şişesi 3 bin 500 dolar olan sudan sipariş edince herkesin dikkatini çekti!

HÜRRİYET HÜRRİYET
3 bin 500 dolarlık su içti

“İmdat” isimli şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan genç rap’çi, albüm çalışması yapmak için yakın arkadaşı YouTube fenomeni Deha Tuzcu ile birlikte ABD’ye uçtu.

Los Angeles’a gitmeden önce Miami’ye uğrayan Çakal, burada methini duyduğu Türk restoranı Wet Miami’ye gitti. Kentin en lüks fine-dining restoranlarından biri olan Wet Miami’ye ben de gitmiştim. Lüks restoranın pahalı bir içki menüsünün yanı sıra özel bir su koleksiyonu da var.

3 bin 500 dolarlık su içti - Resim : 1

Listeyi inceleyen Çakal ve arkadaşı Deha Tuzcu, en pahalı su markası olan Fillico’nun ‘Frost King’ serisinden bir şişe sipariş edince, önce personelin sonra da Wet Miami’yi işleten ortaklar Rahmi Raxoy Aksoy ve Oğuz Büyükbaş’ın dikkatini çekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER