Son dakika... Adana'da köpeğe saldırı görüntüleri infial yaratmıştı! Valilikten açıklama: Cezası belli oldu

Adana'da bir kadının evinin balkonunda, köpeğine tekme ve yumrukla saldırdığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Konuya ilişkin Adana Valiliği'nden açıklama geldi. Açıklamada "Köpek sahibi Ö.Ö'ye 'Yasaklı Hayvanı Sahiplenmek ve Hayvana Eziyet' maddelerini ihlalden 11 bin 467 lira ceza uygulanmıştır" denildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Adana'da köpeğe saldırı görüntüleri infial yaratmıştı! Valilikten açıklama: Cezası belli oldu

Merkez Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi’nde bir kadının, evinin balkonunda köpeğine tekme ve yumruk attığını gören komşuları, cep telefonuyla o anları kaydetti. Dakikalarca köpeğe eziyet eden kadının videoları, sosyal medyada paylaşılınca, kısa sürede dikkat çeken olayın görüntüleri geniş kitlelere yayıldı.

HAYDİ ekiplerinin aracına bindirilen köpek, hayvanseverler tarafından veterinere götürüldü. Polisin incelemesinde, kadının yüzde 50 zihinsel engelli olduğu öğrenildi. Şiddete uğrayan köpeğin ise tedavisinin ardından sahiplendirileceği belirtildi.

Son dakika... Adana'da köpeğe saldırı görüntüleri infial yaratmıştı! Valilikten açıklama: Cezası belli oldu - Resim : 1

ADANA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER