için kaldı

Google, Android 12 ile oyunseverleri sevindirecek bir özellik sunuyor

Google önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği işletim sistemi için yeni bir özellik duyurdu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Google, Android 12 ile oyunseverleri sevindirecek bir özellik sunuyor

Google, yeni işletim sistemi Android 12'yi önümüzdeki aylarda piyasaya sürecek. Yeni tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle Android 12 heyecanla bekleniyor. Yeni işletim sistemi şimdi de oyunseverleri sevindirecek yeni bir özellik daha alıyor.

Android 12'ye getirilen yeni özellik ile oyunseverler artık oyunları indirmeleri tamamlanmadan oynayabilecek. Böylece hem sabırsız oyuncular zamandan kazanacak hem de bir oyunu sevip sevmediklerini anlamak için oyunun inmesini beklemeyecekler.

Android 12 işletim sistemi mobil oyuncuları sevindirecek

Google, Android 12 ile oyunseverleri sevindirecek bir özellik sunuyor - Resim : 1

Google, yaklaşan Android 12 güncellemesi için bu yeni oyun özelliğini duyurdu. Google tarafından konuya ilişkin bir bir deneme görüntüsü de paylaşıldı. Paylaşılan görüntülerde oyun deneyimlerinin en az 2 kat daha hızlı performans göstereceği ortaya çıktı. Bu mobil telefonlarıyla oyun oynayan kullanıcılar için oldukça iyi bir özellik olabilir. Zira oyuncular artık zamandan kazanacak.

Özellik, Android Oyun Geliştirme Kiti olarak adlandırılacak. Oyunların inmeden oynanabilmesi oyunculara en çok büyük boyutlu oyunlarda yarar sağlayacak. Bu özellik, Blizzard ve EA'nın bazı oyun platformlarında hali hazırda mevcuttu. Oyunculara kolaylık sağlayan bu özelliğin artık Google Play Store'u kullanan Android telefonlarda da uygulandığını görmek güzel. Ancak ufak bir ayrıntı var. Özellik yalnızca "Play Asset Delivery" sistemini kullanan oyunlar için geçerli olacak. Siz de telefondan oyun oynamayı seviyorsanız Android 12'yi beklemek için artık bir sebebiniz olabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER