için kaldı

Kan donduran cinayette Türk izi

Almanya'da önce bıçaklanıp sonra üzerine benzin dökülerek yakıldığı tespit edilen bir kadın cesedi bulundu. Hamile olduğu anlaşılan Maria P.'nin katil zanlısı, Türk olan eski arkadaşı çıktı

F5HABER F5HABER
Kan donduran cinayette Türk izi

Almanya'nın başkenti Berlin'de cuma günü bir ormanlık alanda bulunan kadın cesedi ile ilgili korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Cesedin 19 yaşındaki Maria P. adlı hamile bir kadına ait olduğu ve üzerine benzin dökülerek öldürüldüğü anlaşıldı. Polis olay ile ilgili biri Türk kökenli iki kişiyi gözaltına aldı.

Yapılan otopside doğum yapmaya yakın olan genç kadının önce karnından bıçaklandığı ardından henüz ölmemişken üzerine benzin dökülerek yakıldığı belirlendi. Polis, katil zanlısı olarak 19 yaşındaki bir Türk kökenli Alman vatandaşını ve ona yardımcı olduğu anlaşılan Alman arkadaşının tutuklandığını duyurdu. Korkunç infaza yardım eden Alman gencin cinayeti polise tüm ayrıntılarıyla anlattığı, Maria P.'nin katil zanlısı Türk genç ile bir süre önce ayrıldığıni söylediği öğrenildi. Polis, cinayetin kadının hamile olması ile ilgili olabileceği üzerinde durulduğunu aktardı. Maria P.'nin üvey babasının da Türk olduğu öğrenildi.

LAKABI 'SÜPER FISTIK'

Maria P.'nin cesedi ormanlık alanda köpeğiyle yürüyüşe çıkan biri tarafından bulundu. Polis, olay yerinde köpeğin havlamaya başladığını, sahibinin de cesedi fark etmesinden sonra kendilerine haber verdiğini aktarmıştı. Maria P.'ye okulundaki Türk arkadaşları tarafından 'Süper Fıstık' lakabı takıldığı öğrenildi. (Sabah)

SONRAKİ HABER