Esad'dan açıklama: Anlaşmaya çalışıyorlar

Suriye Devlet Başkanı Esad Avusturalya'nın SBS kanalında çok çarpıcı açıkalamalarda bulundu. Batı ülkelerini ‘çifte standarda sahip olmak'la suçlayan Esad "Batılı ülkeler, sizin ülkeniz de dahil olmak üzere, bize siyasi olarak saldırıyor ardından da, özellikle de güvenlik konularında, el altından anlaşmak için yetkililer gönderiyorlar" diye konuştu.

F5HABER F5HABER
Esad'dan açıklama: Anlaşmaya çalışıyorlar

Suriye Devlet Başkanı Esad, bazı Batılı ülkelerin bir yandan kendileriyle gizli müzakereler gerçekleştirirken bir yandan da Washington'ın tepkisini çekmemek için ‘ABD'nin sözlerini tekrar ettiğini' kaydetti.

Avustralya'nın SBS televizyonuna özel bir röportaj veren Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Batı ülkelerini ‘çifte standarda sahip olmak'la suçladı.

"Batılı ülkeler, sizin ülkeniz de dahil olmak üzere, bize siyasi olarak saldırıyor ardından da, özellikle de güvenlik konularında, el altından anlaşmak için yetkililer gönderiyorlar" diyen Esad şöyle devam etti: "ABD'nin tepkisini çekmek istemiyorlar. Esasen bir çok Batılı yetkili ABD'nin kendilerinden duymak istediklerini tekrarlıyor. Gerçek bu." diye konuştu.

SONRAKİ HABER