Çavuşoğlu'ndan çok sert tepki "Affedersiniz hayvanlık"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Işıklar caddesinde, AK Parti Gençlik Kolları'nca açılan standa saldırı olduğunu belirterek "Hayır'cı bir grup gelmiş ve orada başörtülü kızlarımızın başörtüsünü zorla çıkarmışlar. Bu insanlık mı? Affedersiniz hayvanlık. Sen de başka yerde stant kur. Bunların laiklik anlayışı bu." diye konuştu.

F5HABER F5HABER
Çavuşoğlu'ndan çok sert tepki "Affedersiniz hayvanlık"

Antalya Ticaret Borsası Meclis Salonu'nda Sivil Düşünce Platformu üyeleriyle bir araya gelen Çavuşoğlu, sürekli demokrasi dersi vermeye çalışan Avrupa'nın kendileri için her şeyi hak gördüğünü belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sürekli "diktatör" denildiğini ya da gazetecilere yazdırıldığını ifade eden Çavuşoğlu,"Nazi'nin, Hitler'in diktatörle ne farkı var? Ben sana 'Senin uygulamaların faşist uygulamalar, Nazi dönemini hatırlatıyor' deyince hoplayıp, zıplayacaksın. Sen bana niye söylüyorsun o zaman? Diktatör dediğiniz adam Türkiye'yi 15 yılda reforme etti. Reformların birçoğunu da bunlarla istişare ederek yaptık" diye konuştu.

'AFFEDERSİNİZ HAYVANLIK'

Konuşması sırasında AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'in verdiği notu okuyan Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Işıklar Caddesi'ndeki bizim gençlik kolları standına hayırcı bir grup gelmiş ve orada başörtülü kızlarımızın başörtüsünü zorla çıkarmışlar. Bu insanlık mı? Affedersiniz hayvanlık. Sen de başka yerde stant kur. Bunların laiklik anlayışı bu."

SONRAKİ HABER