Trabzonspor'da Alexander Sörloth sevinci!

Yeni Malatya maçında sakatlanan Sörloth, Başakşehir maçında sahada olabilecek. Kamil Ahmet Çörekçi ise 3-6 hafta olmayacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor'da Alexander Sörloth sevinci!

Trabzonspor'a sakatlığı bulunun futbolculardan bir iyi haber geldi bir de kötü. Bordo mavili takımda Yeni Malatya ile oynanan erteleme mücadelesinde sakatlanan Alexander Sörloth’un sol ayak sol ayak başparmağında ödem, dış yan bağında zorlama tespit edilirken Başakşehir maçında oynamasında bir sakınca olmadığı ifade edildi.

Gaziantep karşılaşmasında arka adalesinden sakatlanan Kamil Ahmet Çörekçi’nin ise çekilen MR sonucunda sahalara dönüş süresinin 3-6 hafta olarak öngörüldüğünü belirtildi.

Trabzonspor'a sakatlığı bulunun futbolculardan bir iyi haber geldi bir de kötü. Bordo mavili takımda Yeni Malatya ile oynanan erteleme mücadelesinde sakatlanan Alexander Sörloth’un sol ayak sol ayak başparmağında ödem, dış yan bağında zorlama tespit edilirken Başakşehir maçında oynamasında bir sakınca olmadığı ifade edildi. Gaziantep karşılaşmasında arka adalesinden sakatlanan Kamil Ahmet Çörekçi’nin ise çekilen MR sonucunda sahalara dönüş süresinin 3-6 hafta olarak öngörüldüğünü belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER