Erdoğan'ın bir zamanlar özel doktoruydu.. Vefat etti

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın babası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, Erdoğan’ın özel doktorluğunu yapan Sinan Kılıç Hakk'a yürüdü.

GASTE24 GASTE24
Erdoğan'ın bir zamanlar özel doktoruydu.. Vefat etti

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın babası Sinan Kılıç vefat etti. Sinan Kılıç bir dönem Galatasaray'da yöneticilik de yapmıştı.

72 yaşında hayatını kaybeden Kılıç’ın cenazesi, İstanbul Fatih Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip, Edirnekapı Kabristanlığı’na defnedilecek.

Sinan Kılıç kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın babası Sinan Kılıç ise tanınmış bir doktor. Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, Erdoğan’ın özel doktorluğunu yapan Sinan Kılıç, 2008-2011 yılları arasında da Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Galatasaray’da Adnan Polat’la birlikte çalışan Kılıç, 2007 yılından bu yana da Türkiye Otomobil Federasyonu yönetim kurulunda çeşitli görevler yaptı.

Kaynak: www.dunyabulteni.net

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER