İstanbul'da maske takmadılar diye kendilerini uyaran çocuğu darp ettiler!

İstanbul Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde sitenin oyun salonunda arkadaşlarıyla saklambaç oynayan 10 yaşındaki kız çocuğu, maske takmadıkları için önce uyardığı sonrada Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından yetkililere bildirmek için cep telefonuyla videolarını çektiği yabancı uyruklu kadınlar tarafından darp edildi. Kadınların küçük kız çocuğunu kovalama ve vurma anları sitenin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul'da maske takmadılar diye kendilerini uyaran çocuğu darp ettiler!

Olay Eseyurt'ta dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Liva Yağmur Köprücü isimli 10 yaşındaki kız çocuğu beraberindeki arkadaşlarıyla oturdukları sitenin çocuk oyun alanına geldi. Kız çocuğu ışıkları kapattı. Bu sırada oyun odasında oturan ve Libyalı olduğu öğrenilen 3 kadından biri ışıkları açması yönünde çocukları uyararak tepki gösterdi. Kız çocuğu da odanın ışıklarını açarken, kendilerini uyaran kadınların maskesiz olduğunu görünce maske takmaları yönünde uyardı. Bu duruma sinirlenen kadınlar tepki gösterince çocuklar tekrar başka bir odaya kaçtı.

KIZ ÇOCUĞU HES UYGULAMASINDAN ŞIKAYET ETMEK İÇİN VİDEO ÇEKTİ

Bu sırada arkadaşlarıyla oyun odasına tekrar gelen kız çocuğu da Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından yetkililere bildirmek için cep telefonuyla maske takmayan kadınların videosunu çekti. Kendilerinin görüntülendiğini fark eden 3 kadından ikisi küçük kızın peşinden koştu. Başka bir odada kız çocuğunu yakalayan 2 kadın 10 yaşında ki Liva Yağmur Köprücü'ye iddiaya göre vurdu. Bu sırada kadınlardan biri iddiaya göre küçük kızın telefonunu aldı. Telefonunun alındığını gören küçük kız çocuğu da ağlayarak kadının peşinden koştu. Oyun salonuna tekrar gelen kadınlar durumu görevlilere bildirdi. Site görevlileri de küçük kızı oturduğu daireye götürerek ailesine teslim etti. Eve gelen çocuğunun ağladığını gören anne Çiğdem Köprücü durumu eşi Şehmus Köprücüye haber verdi. Anne ve baba küçük kızını darp eden kadınları '155 Polis İmdat' hattını arayarak şikayette bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri her iki tarafın da ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER