Son Dakika | Galatasaray maçı öncesi Zidane şoku!

Galatasaray deplasmanı öncesi La Liga’da Mallorca’ya 1-0 kaybedip ilk yenilgisini alan Real Madrid yara sarmaya çalışırken İspanyol deviyle ilgili flaş bir iddia da ortaya atıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Galatasaray maçı öncesi Zidane şoku!

Galatasaray kadar Real Madrid için de yarın oynanacak Devler Ligi maçı final niteliğinde. Cim Bom ile aynı puandaki İspanyol devi (1), bu karşılaşma öncesinde La Liga’da çıktığı Mallorca mücadelesini de kaybetti. Los Galacticos’ta moraller iyice bozulurken, teknik direktör Zinedine Zidane’ın durumu kritik. İspanya medyasına göre Real Madrid Galatasaray’ı yenemezse, Fransız hoca ile yollar ayrılabilir. Real Madrid Başkanı Perez’in tepkisini çeken Zidane, İstanbul’da kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

6 yıldız getirilmiyor

Zidane, “Galatasaray’a karşı kazanmak zorundayız. Onlara karşı nasıl oynayacağımızı biliyoruz. Kazanmaktan başka çaremiz, seçeneğimiz yok. Mallorca maçını unutarak İstanbul’u düşünmek zorundayız” dedi. Öte yandan Real Madrid, Galatasaray maçı kadrosunu açıklarken, Luka Modric, Bale, Lucas Vazquez, Nacho, Asensio ve Mariano Diaz kafilede yer almıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER