CHP’liyle görüşme iddiasına yanıt: Hayatları yalan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de bir CHP’liyle görüştüğü iddiasıyla ilgili, “Ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum acaba sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin ettin, etmediğin takdirde CHP’nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun ve çek git” dedi. Erdoğan, dün İzmir’de ve ilçelerinde yaptığı konuşmalarda özetle şunları söyledi:

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP’liyle görüşme iddiasına yanıt: Hayatları yalan

BU İFADE KULLANILABİLİR Mİ

“Seçim sonuçlarına göre hareket etmedik. Biz İzmirlileri bize oy verip vermediklerine bakarak değil, ülkemizin vatandaşları oldukları için seviyor, her birini kardeşimiz olarak görüyoruz.

Parlamentoda Grup Başkanvekilimiz Özlem kardeşimize yaptıklarını gördünüz değil mi? İfadeye bak, ‘Ulan... Şu kadını susturun...’ Acaba bir bayana böyle bir ifade kullanılabilir mi? Bunlar bir hanımefendiye bu ifadeleri kullanacak kadar edepsiz, ahlaksız!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER