TFF’den 'UEFA Grow' sunumu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), Türkiye’de 2020-2024 yılları arasında 81 ilde 129 bin 600 öğrencinin futbol oynamasına imkan sağlayacak UEFA Grow projesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdiği belirtildi. Sunumu TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü Rüştü Reçber yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TFF’den 'UEFA Grow' sunumu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca Ankara’da düzenlenen Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bir sunum gerçekleştirildi. UEFA’nın futbolu yaygınlaştırma ve her kesimin futbol oynamasını amaçlayan UEFA Grow Projesi, Türkiye’de 2020-2024 yılları arasında, 81 ilde 129 bin 600 öğrencinin futbol oynamasına imkan sağlayacak.

Futbolun yaygınlaştırılması ve tüm gençlere spor imkanı tanınması için UEFA tarafından üye ülke federasyonlarına sağladığı bir destek programı olan UEFA Grow ile Avrupa futbolunun büyümesine öncülük etme ve destekleme prensibi hedefleniyor.

49 ÜLKEDE UYGULANAN PROGRAM: UEFA GROW

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER