için kaldı

TESK Başkanı Palandöken: Enerji tasarrufunda milli bilinç oluşmalı

TESK Başkanı Bendevi Palandöken "Enerji kaynaklarının israf edilmeden akılcı, verimli kullanılması Türkiye'nin bütçesi için kilit noktalardan biri" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TESK Başkanı Palandöken: Enerji tasarrufunda milli bilinç oluşmalı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, enerji kaynaklarının israf edilmeden akılcı, verimli kullanılmasının Türkiye'nin bütçesi için kilit noktalardan biri olduğunu belirterek, "Enerji tasarrufunda milli bilinç oluşmalı." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, enerji kaynaklarının akılcı kullanılması ve bu alanda tasarrufun önemine dikkati çekti.

Enerji kullanımında savurganlık yapmanın doğru olmadığını vurgulayan Palandöken, tasarruf bilincinin çocuk yaşlardan verilmesi gerektiğini belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER