Ali Koç: Comolli'nin Twitter hesabı açmasından rahatsızım

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, sportif direktör Damien Comolli'nin Twitter hesabı açarak hakkındaki iddiaları yalanmasını yorumladı. Koç, Comolli'yi attığı tweet'ler nedeniyle uyaracağını ve bu durumdan rahatsız olduğunu açıkladı.

POSTA POSTA
Ali Koç: Comolli'nin Twitter hesabı açmasından rahatsızım

Ali Koç, 1907 Derneği'nde Damien Comolli'yle ilgili konuştu.

Comolli'nin Twitter hesabı açmasına gerek olmadığını söyleyen Ali Koç, buna rağmen Comolli'nin yazdıklarının doğru olduğunu söyledi.

Koç, konuyla alakalı şunları söyledi:

Comolli'nin Twitter hesabı açmasından rahatsızım. Kendisini uyaracağım. Biz zaten onu koruruz. Ancak transfer konusunda verdiği bilgi doğru. Falette'yi ben ve ekibim aldık. Luiz Gustavo transferinden memnunduk ve yine o ekiple çalıştık. Bundan sonra da mutlaka bir sol bek alacağız. Kadromuzdaki bir oyuncuya da iyi bir teklif var. Bu teklifi değerlendiriyoruz. Eğer gelen teklifi kabul edersek yerine daha az maliyetli bir futbolcu alabiliriz" 

Damien Comolli, iddialara cevap vermek için Twitter hesabı açtı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER