için kaldı

İstanbul Dudullu OSB 29 Ekim Atatürk Koşusu'na büyük ilgi

İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen 8K Atatürk Koşusu, 29 Ekim Salı günü DudulluOSB’nin hizmete açtığı ile Türkiye’nin en büyük Spor ve Yaşam Merkezi olan We’ll Club’ta gerçekleşecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul Dudullu OSB 29 Ekim Atatürk Koşusu'na büyük ilgi

OSB’ler arasında bir ilk olma özelliği taşıyan uluslararası 8K Atatürk Koşusu’na tüm illerden ve yurtdışından toplamda bini aşkın sporcu katılacak. Ultra Maraton Atleti ve Macera Yarışçısı Faruk Kar ve Utkuer Yaşar’ın danışmanlığında gerçekleşecekkoşu, yarışın ev sahibi We’ll Club’ın festival alanında 11:00’dekayıt masası açılışı ile başlayacak. Türkiye Atletizm Federasyonu hakem ve gözlemcilerinin yönetiminde 15:00’te start verilecek olan 8K Atatürk Koşusu’nda tüm katılımcılar, Türkiye’de sanayinin nabzının tutulduğu Dudullu OSB’de koşma deneyimi yaşayacak.

300’den Fazla Çocuk Sporcu Katılıyor!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER