Okay Yokuşlu'dan Trabzonspor itirafı

İspanyol Celta Vigo’ya 2 sezon önce 6 milyon Euro’ya transfer olan Milli oyuncu Okay Yokuşlu, samimi açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Okay Yokuşlu'dan Trabzonspor itirafı

Henüz 21 yaşındayken tam 2 milyon Euro karşılığında Kayserispor’dan, Trabzonspor’a transfer olan Okay Yokuşlu, Bordo-Mavili forma ile gösterdiği performansla önce A Milli Takım’a yükseldi, daha sonra Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Başarılı oyuncu, 2018-19 sezonu başında 6 milyon Euro’luk bedelle İspanya’nın yolunu tuttu, Celta Vigo’ya imza attı. Ülkemizi gurur ve başarıyla Avrupa’da temsil eden tecrübeli oyuncu, Fanatik Gazetesdi'ne konuştu...

‘Benden önce de, sonra da...’

“Trabzonspor, Avrupa’ya oyuncu gönderebilen bir kulüp. Benden önce de yurt dışına gidenler olmuştu. Benden sonra da gidenler oldu. Bundan sonra da Avrupa’ya giden çok oyuncu olacaktır. Çünkü Trabzonspor bir futbolcunun kendini geliştirmesi için çok doğru bir yer ve gelişim için bütün şartlara sahip olan büyük bir kulüp.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER