için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışında halka hitap etti. Erdoğan, "Camii ibadethane olduğu kadar dayanışmanın merkezidir" ifadelerini kullandı.

POSTA POSTA
Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta konuştu

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Ege Üniversitesi Kampüsü içerisine inşa edilen Bilal Saygılı Camiii ve Külliyesi'nin açılışına katılarak konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bilal Saygılı kardeşime ve tüm Saygılı ailesine böylesine bir eseri üniversitemize kazandırdığı için teşekkürlerimi sunuyorum.

Şehrimize yakışan bir eser oldu.

Bir hadiste, "Kim Allah'ın rızasını talep ederek bir mescit inşa ederse, Allah'ın da ona Cennet'te bir ev inşa edeceği" müjdeleniyor.

Bizim inancımızda cami kullanılan ve iş bitince terk edilen mekan hiçbir zaman olmamıştır. Cami ibadethane olduğu kadar muhabbetin, dayanışmanın yeridir. Cami, öğrenmenin ve öğretmenin, istişarenin mekanıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta konuştu - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER