için kaldı

Ceyda Ateş merak edilen o soruyu cevapladı! 'Ailenin istemediği doğru değildi'

6 yaşından itibaren setlerde. Canlandırdığı kötü karakterlerle hafızalara kazındı. Geçen sene yaptığı evlilik öncesinde eşinin ailesi tarafından istenmediği haberleriyle gündemdeydi. “Biz konuşmadıkça bunun doğru olduğuna inanıldı. Bazen susmak en güzel cevap” diyerek ilk kez yaşadıklarını anlattı. Ceyda Ateş’le yeni dizisi ‘Çocuk’ vesilesiyle buluştuk. Evliliğini, bir süredir yaşadığı ABD’deki hayatını ve neden estetik yaptırdığını konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ceyda Ateş merak edilen o soruyu cevapladı! 'Ailenin istemediği doğru değildi'

* Ekranda göründüğünüz andan itibaren estetik müdahale yaptırdığınız, kilo aldığınız konuşulmaya başladı. Nedir işin aslı?

- İnsanların birlerine “Kilolusun” ya da “Zayıfsın” gibi şeyler söylerek eleştiride bulunmalarını hiç anlamıyorum. Bana doğru gelmiyor. Belki karşılarındakinin geçirdiği ciddi sağlık problemleri var. Bu gözle bakılmalı ve insanlar birbirlerini işiyle eleştirmeli, dış görünüşüyle değil. Çünkü kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.

* Sizin yaşadığınız bir şey mi oldu?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER