Huawei P40 Pro'nun özellikleri ortaya çıktı!

Çinli teknoloji devi Huawei’nin yeni amiral gemisi akıllı telefon serisinde yer alacak P40 Pro 5G, Geekbench’teki testlerde gözüktü. Cihaz, 8 GB RAM ve muhtemelen Kirin 990 olacak işlemciyle teste girdi.

VATAN VATAN
Huawei P40 Pro'nun özellikleri ortaya çıktı!

Teknoloji devi Huawei, bugüne kadar çıkardığı akıllı telefonlarıyla dünya çapında milyonlarca kullanıcısını tatmin etmeyi başardı. Şirket, ABD ve Çin arasında başlayan ticaret savaşından fazlasıyla negatif olarak etkilenerek Google servislerinden yoksun olsa da yoluna devam etmekte kararlı.   Şirket, uzun zamandır hakkında konuştuğumuz yeni amiral gemisi serisi Huawei P40’ı 26 Mart’ta çevrimiçi bir etkinlikle tanıtacak. Huawei’nin yeni amiral gemisi akıllı telefon serisinde birçok iddiaya göre P40, P40 Pro ve P40 Premium Edition modelleri bulunacak. Bu modellerin özellikleri için birçok iddia mevcut olsa da bu kez gözlerimiz Geekbench’e döndü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER