Hasan Çavuşoğlu: "Muslera tek başına maçı aldı"

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenildikleri müsabaka için üzüldüklerini, sarı-kırmızılı ekibin kalecisi Fernando Muslera'nın maçı aldığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hasan Çavuşoğlu: "Muslera tek başına maçı aldı"

Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, ilk yarıda karşılıklı pozisyonların olduğunu, ikinci yarının ise kendi kontrollerinde geçtiğini kaydetti.

Futbolcularının gol yollarında beceriksiz kaldığını dile getiren Çavuşoğlu, "İlk yarıda Galatasaray'ın iki pozisyonu vardı. Bizim de ilk yarının son dakikasında bir pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda tek kale bir maç oynandı. Muslera'yı tebrik ederim. Bizimkiler de beceriksizdi. Muslera tek başına maçı aldı diyebilirim. Özellikle ikinci yarıda 5-6 tane net gol pozisyonumuz var. Bir tane atamadık. Üzgünüm. Buradan en kötü bir puanla dönmemiz gerekirdi. Bir gol atsak 2 ve 3. golleri de atma şansımız olabilirdi." diye konuştu.

Santrforları Papiss Cisse'nin yokluğunun skoru etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine Alanyaspor Kulübü Başkanı, "Cisse'lik bir olay yoktu. Diğer arkadaşlarımız da elinden geleni yaptı. Cisse 9 tane gol attı ama 30 tane kaçırmıştır. Futbolcu kaçırır. Bunda sıkıntı yok. Cisse önemli bir golcü. Bugün olsa mutlaka katkı sağlardı ama yerine oynayanlar da canla başla mücadele etti." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER