için kaldı

Türkiye’ye Varese Film Festivali’nden ödül

Yönetmen Mehmet Nuri Kaya, Rüya adlı kısa filmiyle Varese Uluslararası Film Festivali’nde (VIFF – Varese International Film Festival) “En İyi Kısa Film” ödülünü kazandı.

VATAN VATAN
Türkiye’ye Varese Film Festivali’nden ödül

Mehmet Nuri Kaya’nın yönetmenliğini yaptığı ve Emrah Gezgin ile senaryosunu yazdığı, Gürol Beşer‘in görüntü yönetmenliğini üstlendiği G2 Production yapımı Rüya (The Dream), İtalya’nın genç yönetmenlere destek sağlayan önemli festivallerinden biri olan Varese Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Kısa Film” ödülünü aldı.   Göktan Göktaş ve Ceren Taştoka yapımcılığındaki Rüya filmi, geçtiğimiz aylarda Gürol Beşer’e de, Avrupa Sinematografi Ödülleri’nde (ECA, European Cinematography Awards) “en iyi görüntü yönetmeni” ödülünü kazandırmıştı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER