için kaldı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cevap: 'Çok üzüldüm'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cevap: 'Çok üzüldüm'

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nda konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına çok üzüldüm. Oyun oynarken kural değişmez dedim. Bir bilgisi yok veya yanlış yönlendiriyorlar tarzı bir şey söyledi benim için. Yalan söylüyor dedi... Play-Off sezonu incelendiğinde ilanın çok geç yapıldığı görülecektir. Bakın o sezon Playoff bilgi verilmeden düzenlenmiş ve plana alınmıştır. 5 Mayıs'ta sonraki sezon resmen açıklanmış, 25 Ağustos'ta da playoff kuralı getirilmiştir. Bunlar TFF sitesinde vardır. Biz birden öğrendik. Boynumuz kıldan ince dedik, oynadık, şampiyon olduk. Ama kural sezon içinde değişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER