Filografi ve dikiş nakış kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor

Filografi ve dikiş nakış kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor

POSTA POSTA
Filografi ve dikiş nakış kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA’da Haliliye Belediyesi tarafından kadınlara yönelik açılan filografi ile dikiş nakış kursları yoğun ilgi görüyor
Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık ile çalışmalar yürüten Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın Destek Merkezlerinde kadınların meslek edinme ve aile ekonomisine katkı sağlaması hedefiyle yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde açılan filografi ve dikiş nakış kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Kadın kursiyerler filografi el sanatı ile ilgili uzman eğitmenlerden aldıkları bilgi ve tecrübeyi kendi eserlerine yansıtırken, el emeği göz nuru çalışmalar ise görülmeye değer niteliği taşıyor. Açılan bu kurslarla kursiyerler hem el sanatı ile ilgili meslek edinme hem de aile bütçesine katkıda sağlıyor. Haliliye Belediyesinin kadınlara yönelik kursları takdir toplarken, kursiyerler açılan kurslardan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.
FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER