Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

Çin'de ortaya çıkan çıkan ve dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüsten, fenomen dizi Game Of Thrones'un ünlü oyuncusu Kristofer Hivju'da nasibini aldı.

GASTE24 GASTE24
Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

Fenomen dizi Game Of Thrones’un Norveç'de yaşayan yıldızı Kristofer Hivju,  koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı - Resim : 1

41 yaşındaki oyuncu, "KOVİD-19, corona virüsü için testlerin pozitif çıktığı için üzgünüm. Ailem ve ben evde uzun süre kendimizi tecrit ediyoruz. Sağlığımız iyi, sadece hafif soğuk algınlığı semptomları var. İnsanları ellerini yıkayarak, diğerlerinden mesafelerini koruyarak, virüsün yayılmasını önlemek için elinizden geleni yapmaya çağırıyorum. Çünkü bu virüsün kime bulaşacağı belli değil ve daha yüksek risk altında olan insanlar var" dedi.  Norveçli aktör, "Birlikte bu virüsle savaşabilir ve hastanelerimizde bir krizi önleyebiliriz. Lütfen birbirinize dikkat edin, mesafenizi koruyun ve sağlıklı kalın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ahaber
 


 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER