Sergen Yalçın: "4-5 oyuncu daha transfer edeceğiz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, 4-5 oyuncu transfer yapmayı düşündüklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sergen Yalçın: "4-5 oyuncu daha transfer edeceğiz"

Spor Toto Süper Lig’in 2018-2019 sezonunu 47 puanla 5’inci sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Yeni sezon ve UEFA hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, yönetiminde ilk idman Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapıldı. Yalçın idaresinde başlayan idmana izinli olan futbolcular katılmazken, diğer futbolcular ise hafif tempolu koşunun ardından ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışması yaptı.

"10 GÜNE KADAR TAM TAKIM HALİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLARIZ"

İdman başlamadan önce gazeteciler ve antrenmanı takip edenlerle tokalaşan Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu. Yalçın, transferlerle ilgili çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, "Şu anda tam takım halinde değiliz Milli takımda olanlar var, asker olan oyuncularımız var ve yeni katılacak oyuncularımız var. İlk dönem Malatya’da 3- 4 günlük kampa hazırlık dönemi gibi düşünüyoruz, başlangıç dönemini. Ondan sonra iki tane kampı yapacağız ve UEFA maçı oynayacağız, ona hazırlanacağız Bolu da. Çalışıyoruz ve yeni katılacak arkadaşlarımız var biliyorsunuz yeni transferlerimiz var, daha da katılacak oyuncularımız var, onlarla ilgili çalışmalar içerisindeyiz şuan. Umarım işte bir 10 güne kadar tam takım halinde çalışmalara başlarız diye düşünüyorum" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER