3 kadın sopalı saldırıya uğramıştı! 'Küfür' iddiası...

Mersin'in Mezitli ilçesinde cep telefonu kamerasıyla kaydedilen 3 kadının trafikte uğradığı sopalı saldırıyla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi oldukları ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren baba ve kızı ile sopayla dövülen kadınlar, polise verdikleri ifadede karşılıklı 'küfür' iddialarında bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
3 kadın sopalı saldırıya uğramıştı! 'Küfür' iddiası...

Olay, 28 Nisan günü saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Estetisyen Feride K., kız kardeşi Hilal K. ve arkadaşı Dilara K., trafikte baba ile kızının sopalı saldırısına uğradı. Olayın ardından 3 kadın, polise giderek kendilerine saldıran baba- kızdan şikayetçi oldu. Olay yerindeki mobese kameralarının kayıtlarını incelemeye alan polis, araç plakasından baba ile kızının Ali G. ve Fehime G. olduğunu belirledi. Yeri tespit edilen baba- kız, polis merkezine getirildi.

'KİME ÇATTIĞINIZI BİLMİYORSUNUZ' DEMİŞLER

Tarafların emniyetteki ifadelerine DHA muhabiri ulaştı. Saldırıya uğrayan kadınların bulunduğu aracı kullanan Feride K.'nin, "Ben aracımla seyir halindeyken, sağa dönüş yapmak için sinyal verdim. Önümde emniyet şeridinde bulunan araç beni görünce yol verdi. Dar yolda ilerlerken aynı araç beni sıkıştırdı. Ben sağa yanaştım, o araç da geçti. Bu sırada ben de kornaya bastım. Araçta bulunan kadın, pencereden bize el hareketi yaptı. Dilara da ‘Ne yapıyorsun, terbiyesiz’ diye bağırdı. Işıklarda durduğum sırada aynı araçtaki kadın, aşağı inerek kapımı zorladı. Bunun üzerine arka koltukta oturan Dilara, aşağı indi. Bu sırada kadın, Dilara’nın saçlarını çekmeye başladı. Hilal de aşağı ayırmak için indi sonrasında da ben indim. Tam o sırada elinde sopayla gelen kişi önce Dilara’nın başına, Hilal’in koluna benim de sırtıma vurdu. Hatta olay sırasında bize 'Sizler kime çattığınızı bilmiyorsunuz' dediler. Ben kimseyi tehdit etmedim. Kimseye vurmadım. Bize saldıran kişilerden şikayetçiyim” dediği öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER