için kaldı

Bu fotoğraf Microsoft Surface Duo ile çekildi

Microsoft Surface Duo ile çekilen ilk fotoğraf paylaşıldı. İşte o özel fotoğraf.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Bu fotoğraf Microsoft Surface Duo ile çekildi

Microsoft'un en ilginç ürünü olması beklenen taşınabilir bilgisayarlarından biri olan Surface Duo ile ilgili detaylar netleşiyor. Şimdi de cihazın kamerası ile çekilen bir fotoğraf paylaşıldı.

Bu fotoğraf Microsoft Surface Duo ile çekildi

Microsoft Baş Ürün Sorumlusu Panos Panay tarafından Instagram hesabında paylaşılan fotoğrafta oldukça geniş bir açıdan şömine önünde uzanmış biri görünüyor.

Gün ışığında kapalı bir mekanda çekildiği anlaşılan fotoğrafta koyu renk alanlarla açık renk alanlar arasındaki yumuşak geçiş görülüyor. Elbette Instagram üzerinden paylaşılan bir fotoğrafın kalitesi hakkında net yorum yapmak biraz zor. Yine de kamera kalitesi hakkında genel bir fikir verdiğini söyleyebiliriz.

Microsoft Surface Duo, iki adet 5.6 inç ekrana sahip olan bir telefon. Surface Pen desteği de sunan bu telefon Android işletim sistemine sahip. Henüz donanım detayları netleşmeyen Microsoft Surface Duo'nun bu yılın sonlarına doğru satışa sunulması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER