Koç-Terim tartışması sosyal medyada gündem oldu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fatih Terim'in tartışmasına taraftarlar da dahil oldu. Twitter'da Türkiye gündeminin ilk sıralarını taraftarların başlattığı etiket kampanyaları paylaştı.

F5HABER F5HABER
Koç-Terim tartışması sosyal medyada gündem oldu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç divan kurulunda yaptığı konuşmasında Fatih Terim'e yüklenmiş ve  "Rakiplerimizden birinin başkanının kampanyamıza dil uzatması, kendi takımının hocasını göstererek kinayeli ve yakışıksız konuşmasını üzülerek izledik. O seviyeye düşmeyeceğiz. Biz tenhada da kalabalıkta da aynı konuşan insanlarız. Kendi hocasına verilen tazminatla ilgili söyleyeceklerimiz henüz bitmedi. Sistemin ne kadar kokuşmuş olduğunu, insanların kayrıldığında kaynakların nasıl heba edildiğini daha iyi anlayacaksınız. Bu durumun mahkemeye bile gitmemesi söz konusuydu. Detaylarını yönetim kurulu üyemiz Alper Bey yakın zamanda basına aktaracak. İnşallah rakiplerimiz de bir gün bizler gibi bir kampanya etrafında kenetlenebilir." demişti. 

Terim ise Twitter hesabından paylaştığı video ile Ali Koç'a şu sözlerle cevap vermişti:

"Adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstelik, rütbemiz de farklı. İnancımızı daha çok artıranlara tekrardan geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum zaten çok acı. Ben daha fazla konuşarak acıyı daha fazla artırmak istemiyorum."

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları Twitter'da başlattıkları etiket kampanyaları ile #Alikocağlıyor #TerimNoluyoKaşınGözünOynuyo #SenKOÇsanBizÇobanızetiketlerini Türkyie gündeminde ilk sıralara taşıdı.

Koç-Terim tartışması sosyal medyada gündem oldu! - Resim : 1

SONRAKİ HABER