Alper Potuk'un yeni talibi Göztepe

Alper Potuk, Fenerbahçe'yle yol ayrımında. Devre arasında da Konyaspor ve Rizespor'un almak istediği Alper, hasta olan babasının tedavisi için İstanbul'da kalmayı tercih etmişti. Alper'in bu seferki talibi ise Göztepe oldu.

POSTA POSTA
Alper Potuk'un yeni talibi Göztepe

Fenerbahçe'de Alper Potuk uzun süre önce gözden çıkarılmıştı. Çok mecbur kalınmadıkça kadroda kendine yer bulamayan Alper Potuk, son olarak kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe'yle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncu için devre arası Konyaspor ve Çaykur Rizespor istekli olsa da, Alper, babasının tedavisi nedeniyle İstanbul'da kalmak istemişti. Sezon sonunda Alper Potuk'un Süper Lig'deki taliplerinden biriyle anlaşması bekleniyor.

Alper'in son talibi ise Göztepe oldu. Çaykur Rize ve Konyaspor'un ardından Alper Potuk'u almak isteyen 3. kulüp olan Göztepe, Emre Çolak'a da teklif götürmüştü. Emre Çolak, Deportiva La Coruna'da forma giyiyor ve sezon sonu serbest kalacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER